Treba vam neobičan poklon za momka ili djevojku? Ljubavni kuponi su super zabavni i maksimalno neobični!

Iz iskustva znamo da je uvijek najveći problem naći poklon za momka ili djevojku. Ti ljubavni pokloni se najčešće kupuju – za svaki mjesec, značajan datum, godišnjicu, Valentinovo… Povoda milion a ako ste u dužoj vezi vrlo brzo potrošite sve ideje i ne znate šta opet kupiti a da bude originalno i da obraduje vašeg dragog (dragu).

Zbog toga vam danas poklanjamo nešto što vrlo dobro može poslužiti kao dodatak ili samo kao poklon za momka ili djevojku. Ovo je poklon koji možete sami napraviti i koji će vam osigurati mnogo zabave prilikom njegovog zajedničkog korištenja.

Ljubavni kuponi – znate šta je to? Mi smo ih jedno vrijeme imali redovno u ponudi ali često se desi da nam nestane kupona a momci ili djevojke su baš njih planirali pokloniti. Zato sada uz malo potrošenog vremena svaki par može ovo sebi priuštiti.

Snimite i isprintajte ove dvije stranice. Na A4 papiru ako hoćete manje kupone ili na A3 ukoliko više volite malo veći format. Spojite ih – heftaricom, iglom i koncem, ljepilom – kako god mislite da je bolje ili ljepše. I poklonite svojoj – ljepšoj ili jačoj polovini 🙂

Onaj kome poklonite ove kupone ima pravo da bilo kada u budućnosti iz njih istrgne jedan po želji a vi ste obavezni da ispunite ono što na njemu piše 😀

Pazite – poenta je da se poklanjanjem kupona obavezujete da ćete uraditi sve što piše na njima – pa čak i ako vam se baš i ne pleše na kiši a draga je baš to poželjela (uz pomoć kupona, naravno).

U svakom slučaju – 19 kupona vam garantuje 19 zanimljivih dana. Ko smije probati 😀dzungla

Džungla u kojoj se upravo nalazite nema nikakve veze sa gustom, više ili manje prohodnom regijom unutar tropske šume. Ovo je kutak u formi internet magazina namijenjen svima onima koji žele ostaviti najbolji utisak na bilo koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *