Tegla puna ljubavi

DSC00759Jedan od najzahtjevnijih praznika za poklanjanje jeste godišnjica – ljubavne veze ili braka. Čini mi se da se najviše truda ulaže u odabir poklona za ovu priliku, svi traže nešto što bi dostojno obilježilo tako značajan datum.

Mi smo dugo imali problem da nađemo nešto što bi bilo odgovarajuće jer su nam stalno kupci dolazili i govorili “Treba mi nešto za godišnjicu, sve sam već do sada kupovala)kupovao…!” I onda smo (surfajući po netu, naravno) došli do ideje da napravimo proizvod koji će “trajati” čitavu godinu. Tako je nastala “Tegla sa 365 ljubavnih poruka”.

U tegli se nalaze ljubavne poruke i sve redom su lijepe. Ovo lijepe naglašavam zbog toga što nas stalno pitaju “Ima li nešto zbog čega bi se neko mogao uvrijediti?” Nema, sve su lijepe, sve izražavaju samo ljubav, sreću i poštovanje. I sve su u neutralnom rodu tako da se mogu pokloniti i muškarcu i djevojci. Tegla lijepo izgleda i sama od sebe je dekorativna. Kod nas nije uvijek ista, kako kad dođemo do neke koja nam je lijepa tako je iskoristimo. Bilo je prijedloga od strane pojedinih mama da im se tegla pokloni za začine a da se sadržaj pretrese u običnu kesu. Koliko znam taj prijedlog nije usvojen i djevojka čija je mama to tražila i dalje uporno svako jutro iščitava svoje poruke.

Da, upravo to i jeste cilj – da svaki dan pročitate jednu poruku i pomislite na to koliko vas voli onaj ko vam je poklonio teglu.

Za sada je mnogo više muškaraca dobilo ovaj poklon, žene ga mnogo više kupuju. Takođe sam primijetila da bi mnogo više žena voljelo da im se pokloni ovo tako da to može biti i preporuka.

Momci – ukoliko ne znate šta bi vašu najdražu obradovalo onda skoro sigurno mogu potvrditi iz iskustva – ovom teglom bi bila oduševljena!

Cijena ove “Ljubavne tegle” u prodavnici “Džungla” je 19,00 KM. Možete je napraviti i sami – papiriće i olovku u ruke i brzo napišite 365 najljepših ljubavnih izjava. Malo šminke u vidu mašnica i imate super poklon!

Napomena:
Teglu možete naručiti i ukoliko niste iz Zenice. Dostavu vršimo poštom a plaćanje je pouzećem, prilikom preuzimanja. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte – KONTAKT

dzungla

Džungla u kojoj se upravo nalazite nema nikakve veze sa gustom, više ili manje prohodnom regijom unutar tropske šume. Ovo je kutak u formi internet magazina namijenjen svima onima koji žele ostaviti najbolji utisak na bilo koji način.

15 thoughts on “Tegla puna ljubavi

 • December 13, 2009 at 4:16 pm
  Permalink

  moze li se naruciti tegla puna ljubavi da dodje u banjaluka

 • December 13, 2009 at 5:37 pm
  Permalink

  Moze se naruciti. Javi se na mail kroki.dzungla@gmail.com ako si zainteresovan. Salje se postom a placa pouzecem. Cijena je 19 KM plus postarina.

 • February 1, 2010 at 9:36 pm
  Permalink

  Pozdrav!!
  Moze li se tegla naruciti u hrvatsku?? 🙂

 • February 1, 2010 at 11:34 pm
  Permalink

  Zdravo!
  Raspitivali smo se i ispostavilo se da je transport jako skup, tako da se ne bi isplatilo slati 🙁

 • May 10, 2010 at 9:55 am
  Permalink

  zainteresovan sam za kupovinu tegle pune ljubavi 🙂 zanima me cijena poštarine za sarajevo i koji je rok dospijeća od trenutka narudžbe?

 • May 10, 2010 at 10:46 am
  Permalink

  Mislim da bi i za Sarajevo bila postarina kao za Odzak (gdje smo vec slali), a to je nekih 8-9 KM. I cini mi se da dodje za nekih 3 dana otprilike.

 • Pingback: Dostavljamo teglu punu ljubavi na vašu adresu | Dzungla - pokloni za svakoga

 • June 2, 2010 at 8:04 pm
  Permalink

  moze li se tegla ljubavi dostaviti u Prnjavor al ovaj kod Banja Luke i koliko bi to kostalo al da stigne u roku od 7 dana???

 • June 3, 2010 at 4:33 pm
  Permalink

  molim Vas javite mi se sto prije,zelim sto prije dobiti ovu teglu punu ljubavi,mome andjelu se blizi rodjendan…zelim bas ovo da mu poklonim!

 • June 3, 2010 at 4:35 pm
  Permalink

  @Mawwena: posalji adresu na mail: kroki.dzungla@gmail.com (adresa, ime i prezime i broj telefona). i kad ti tacno treba tegla, posto se blizi vikend?

 • Pingback: Zašto ne pričam puno sa mušterijama | Dzungla - pokloni za svakoga

 • December 18, 2010 at 6:30 pm
  Permalink

  Jel ikako moguce da mi posaljete teglu u hrvatsku????????????
   

 • December 18, 2010 at 6:52 pm
  Permalink

  @Tonkica: Nažalost ne, nemamo riješenu dostavu van BiH 🙁

 • December 18, 2010 at 6:58 pm
  Permalink

  🙁 🙁 potrudite se to rjesit sta prije, imate stvarno savrsenih stvarii… bas mi je krivo, ovo mi se cinilo kao idealan poklon (al probat cu sama napravit nesto slicno)
  Jel mi mozete ucinit bar uslugu poslat mi na mail neke od tih porukica da mi malo skratite muke ako je ikako moguce :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *