Tegla puna ljubavi

Jedan od najzahtjevnijih praznika za poklanjanje jeste godišnjica – ljubavne veze ili braka. Čini mi se da se najviše truda ulaže u odabir poklona za ovu priliku, svi traže nešto što bi dostojno obilježilo tako značajan datum.

Mi smo dugo imali problem da nađemo nešto što bi bilo odgovarajuće jer su nam stalno kupci dolazili i govorili “Treba mi nešto za godišnjicu, sve sam već do sada kupovala)kupovao…!” I onda smo (surfajući po netu, naravno) došli do ideje da napravimo proizvod koji će “trajati” čitavu godinu. Tako je nastala “Tegla sa 365 ljubavnih poruka”.

U tegli se nalaze ljubavne poruke i sve redom su lijepe. Ovo lijepe naglašavam zbog toga što nas stalno pitaju “Ima li nešto zbog čega bi se neko mogao uvrijediti?” Nema, sve su lijepe, sve izražavaju samo ljubav, sreću i poštovanje. I sve su u neutralnom rodu tako da se mogu pokloniti i muškarcu i djevojci. Tegla lijepo izgleda i sama od sebe je dekorativna. Kod nas nije uvijek ista, kako kad dođemo do neke koja nam je lijepa tako je iskoristimo. Bilo je prijedloga od strane pojedinih mama da im se tegla pokloni za začine a da se sadržaj pretrese u običnu kesu. Koliko znam taj prijedlog nije usvojen i djevojka čija je mama to tražila i dalje uporno svako jutro iščitava svoje poruke.

Da, upravo to i jeste cilj – da svaki dan pročitate jednu poruku i pomislite na to koliko vas voli onaj ko vam je poklonio teglu.

Za sada je mnogo više muškaraca dobilo ovaj poklon, žene ga mnogo više kupuju. Takođe sam primijetila da bi mnogo više žena voljelo da im se pokloni ovo tako da to može biti i preporuka.

Momci – ukoliko ne znate šta bi vašu najdražu obradovalo onda skoro sigurno mogu potvrditi iz iskustva – ovom teglom bi bila oduševljena!

Cijena ove “Ljubavne tegle” u prodavnici “Džungla” je 19,00 KM. Možete je napraviti i sami – papiriće i olovku u ruke i brzo napišite 365 najljepših ljubavnih izjava. Malo šminke u vidu mašnica i imate super poklon!

Napomena:
Teglu možete naručiti i ukoliko niste iz Zenice. Dostavu vršimo poštom a plaćanje je pouzećem, prilikom preuzimanja. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte – KONTAKT

15 Comments on “Tegla puna ljubavi”

  1. zainteresovan sam za kupovinu tegle pune ljubavi 🙂 zanima me cijena poštarine za sarajevo i koji je rok dospijeća od trenutka narudžbe?

    1. Mislim da bi i za Sarajevo bila postarina kao za Odzak (gdje smo vec slali), a to je nekih 8-9 KM. I cini mi se da dodje za nekih 3 dana otprilike.

  2. moze li se tegla ljubavi dostaviti u Prnjavor al ovaj kod Banja Luke i koliko bi to kostalo al da stigne u roku od 7 dana???

  3. molim Vas javite mi se sto prije,zelim sto prije dobiti ovu teglu punu ljubavi,mome andjelu se blizi rodjendan…zelim bas ovo da mu poklonim!

  4. 🙁 🙁 potrudite se to rjesit sta prije, imate stvarno savrsenih stvarii… bas mi je krivo, ovo mi se cinilo kao idealan poklon (al probat cu sama napravit nesto slicno)
    Jel mi mozete ucinit bar uslugu poslat mi na mail neke od tih porukica da mi malo skratite muke ako je ikako moguce :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *