Prodavnica Džungla

dzunglaradnjaProdavnica “Džungla” je prodavnica koja se nalazi u Zenici na adresi M. S. Serdarevića 2 – na samom ulazu u Staru čaršiju. Otvorena je 13. maja 2006. godine i polako ali sigurno je postala prepoznatljiva po svojim originalnim i neobičnim artiklima.

U “Džungli” su se od samog početka prodavali pokloni za razne namjene, za različite prilike i praznike i za razne primaoce – od voljenih osoba pa sve do članova porodice. Cilj nam je bio kupcima ponuditi nešto što ne mogu naći u svim ostalim prodavnicama pa smo uglavnom sami osmišljavali artikle. Izgleda da se takva politika svidjela našim kupcima jer su vrlo često poklone za drage osobe kupovali kod nas.

Ova naša prodavnica je do sada nasmijala i obradovala mnoge i sama nametnula ideju o tome da preraste u nešto više. Tako je nastala Džungla na internetu, kutak čiji je cilj da pozitivnu energiju iz zemaljske Džungle proširi svijetom.

Trudićemo se i da budemo zabavni te da vam posjeta ovdje predstavlja užitak.

3 thoughts on “Prodavnica Džungla

 • May 3, 2010 at 4:49 pm
  Permalink

  super ste,podrzavam  vas rad i vidim da se trudite da svijetu nametnete zapravo pravu sliku ljubavi i umjetnosti na vas nacin. ja sam pokrenuo slican projekt i volio bih da napravimo suradnju… sutra cu navratiti  do vas pa se vidimo.
  poZz

 • May 13, 2011 at 1:02 am
  Permalink

  interesuje me dali se urezivanje u drvo moze raditi na vecoj podlozi(np dvolisnica A4) i koliko bi kostalo sa brzom posiljkom…pozz sarajevo

 • May 13, 2011 at 5:52 am
  Permalink

  @aldex: Može, samo da bi izračunali cijenu najbolje je da nam pošaljete na mail otprilike šta bi se trebalo uraditi jer cijena zavisi od vremena urezivanja i napamet je teško odrediti.
  Mail: kroki.dzungla@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *