POKLONI ZA ŽENE koje možete kupiti u prodavnici Džungla

Da biste lakše odabrali poklon za dragu žensku osobu spremili smo za vas listu od 15 poklona za žene koje najčešće možete kupiti u prodavnici “Džungla” u Zenici. Pokloni su pogodni za sve prilike, od rođendana do godišnjica veze. Takođe svaki od ovih poklona možete u Bosni i Hercegovini naručiti i poštom.

1. . Poruka u boci

Žene su uglavnom romantične pa je ovo za njih idealan poklon – poruka u boci sa tekstom koji će je ostaviti bez daha. Dekorativno i dugotrajno, kako samo najljepše uspomene znaju biti. Cijena – 12,00 KM.

2. Gravirana slika

Slika gravirana na drvetu podsjećaće je na vas stalno. Na vama je samo da odaberete onu koja vam se najviše sviđa, odnosno onu koju želite da stalno ima pred očima. Cijena – 25,00 KM

3. Majica sa natpisom

U prodavnici “Džungla” možete kupiti majice sa već gotovim natpisom ili naručiti majicu sa natpisom po vašoj želji. Majice su pamučne, proizvedene u BiH, a cijena je od 15,00 KM za majicu sa gotovim natpisom do 20,00 KM za majicu sa natpisom po vašoj želji.

4. Tegla sa 365 ljubavnih poruka

Poklon za čitavu godinu – 365 ljubavnih poruka za ženu vašeg života. Jedini uslov kod kupovine ovog poklona jeste da osim vas voli i čitanje. Cijena – 19,00 KM

5. Kasica za skupljanje novčića

Kažu da žene vole trošiti novac pa je ovo za takve idealan poklon. U prodavnici “Džungla” možete naći različite vrste kasica ali su najpopularnije one što se mogu otvoriti samo jednom i to uz pomoć otvarača za konzerve. Motiva ima različitih a trenutno su najpopularnije sa likovima iz Sumrak sage. Cijena – od 5,00 KM za ove jednokratne do 6,00, 7,00 i 10,00 za keramičke kasice.

 

 

6. Slika sa tekstom

Jedan od poklona koji stoji na zidu i stalno onu kojoj ste je poklonili podsjeća na vas. Treba li bolji razlog da se odlučite za ovako nešto? Tekstovi i motivi su lijepi, a ima ih za razne prilike – rođendane, izjave ljubavi, čestitke i sl. Cijena – od 5,00 KM za mali format do 10,00, 12,00 i 15,00 KM za velike formate.

7. Oklagija

Oklagija za najbolju kuharicu ili oklagija sa simpatičnim natpisom – poklon za žene koji se vole muvati po kuhinji. Cijena – 9,00 KM.

8. Oskar

Posebno priznanje za vama dragu žensku osobu možete iskazati dodjeljujući joj figuru Oskara. Natpisi mogu biti različiti i prema vašoj želji. Cijena – 15,00 KM.

9. Tegla za rođendan

Za čestitanje rođendana može vam poslužiti i ova simpatična teglica sa 15 rođendanskih želja. Ima tu i šaljivih ali i jako ozbiljnih želja. Cijena – 8,00 KM.

10. Diplome i čestitke

Kao šlag na tortu uz svaki poklon dobro pristaje čestitka ili diploma koja će vam pomoći da kažete sve ono što ide uz praznik / priliku koju čestitate. U prodavnici “Džungla” imamo šaljive i vrlo ozbiljne čestitke, te diplome za najveći broj muškaraca koje možete imati u životu. Cijena – 2,00 KM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *