POKLONI ZA ŽENE koje možete kupiti u prodavnici Džungla

Da biste lakše odabrali poklon za dragu žensku osobu spremili smo za vas listu od 15 poklona za žene koje najčešće možete kupiti u prodavnici “Džungla” u Zenici. Pokloni su pogodni za sve prilike, od rođendana do godišnjica veze. Takođe svaki od ovih poklona možete u Bosni i Hercegovini naručiti i poštom.

1. Kecelja / pregača sa natpisom

Iako kažu da su najbolji kuhari muškarci još uvijek najviše vremena žene provode u kuhinji. Zato su ove kecelje super poklon – praktične, korisne i iznad svega jako simpatične. Uvijek imamo različite natpise na njima. Cijena – 12,00 KM.

kecelje
kecelje

2. Poruka u boci

Žene su uglavnom romantične pa je ovo za njih idealan poklon – poruka u boci sa tekstom koji će je ostaviti bez daha. Dekorativno i dugotrajno, kako samo najljepše uspomene znaju biti. Cijena – 12,00 KM.

poruka u boci
poruka u boci

3. Gravirana slika

Slika gravirana na drvetu podsjećaće je na vas stalno. Na vama je samo da odaberete onu koja vam se najviše sviđa, odnosno onu koju želite da stalno ima pred očima. Cijena – 25,00 KM

gravirana slika za zene
gravirana slika za zene

4. Majica sa natpisom

U prodavnici “Džungla” možete kupiti majice sa već gotovim natpisom ili naručiti majicu sa natpisom po vašoj želji. Majice su pamučne, proizvedene u BiH, a cijena je od 15,00 KM za majicu sa gotovim natpisom do 20,00 KM za majicu sa natpisom po vašoj želji.

zenska majica sa gotovim natpisom
zenska majica sa gotovim natpisom
zenska majica sa natpisom po narudzbi
zenska majica sa natpisom po narudzbi

5. Tegla sa 365 ljubavnih poruka

Poklon za čitavu godinu – 365 ljubavnih poruka za ženu vašeg života. Jedini uslov kod kupovine ovog poklona jeste da osim vas voli i čitanje. Cijena – 19,00 KM

ljubavna tegla
ljubavna tegla

6. Kasica za skupljanje novčića

Kažu da žene vole trošiti novac pa je ovo za takve idealan poklon. U prodavnici “Džungla” možete naći različite vrste kasica ali su najpopularnije one što se mogu otvoriti samo jednom i to uz pomoć otvarača za konzerve. Motiva ima različitih a trenutno su najpopularnije sa likovima iz Sumrak sage. Cijena – od 5,00 KM za ove jednokratne do 6,00, 7,00 i 10,00 za keramičke kasice.

kasica twillight
kasica twillight

7. Ženski set

U prodavnici “Džungla” uvijek možete naći poklon setove za žene. Sadržaj je različit i sve ovisi o trenutnoj inspiraciji. Na slici vidite jedan u kojem se nalaze ženske bokserice i spužva za kupanje u obliku jagode. Cijene su između 9,00 KM i 20,00 KM.

zenski set
zenski set

8. Pribor za nokte

Mnoge žene vole da pokloni budu praktični i upotrebljivi. Za takve imamo ovaj simpatični pribor za nokte koji je pogodan čak i za nošenje u torbici. Cijena – 9,00 KM.

pribor za nokte
pribor za nokte

9. Ženski donji veš – bokserice i tange

Poklon koji svima obavezno nabaci osmijeh na lice. Natpisi su šaljivi, a ima i onih koji mogu poslužiti kao čestitka. Cijena – 5,00 KM.

zenske tange
zenske tange
zenske bokserice
zenske bokserice

10. Svijeća

Dekorativan poklon koji će na njenoj polici stajati sve dok je ne upali. Ako ste joj baš dragi možda je nikad ne upali 😉 Cijena – od 4,00 KM do 12,00 KM.

svijeca
svijeca

11. Slika sa tekstom

Jedan od poklona koji stoji na zidu i stalno onu kojoj ste je poklonili podsjeća na vas. Treba li bolji razlog da se odlučite za ovako nešto? Tekstovi i motivi su lijepi, a ima ih za razne prilike – rođendane, izjave ljubavi, čestitke i sl. Cijena – od 5,00 KM za mali format do 10,00, 12,00 i 15,00 KM za velike formate.

slika kao poklon za zenu
slika kao poklon za zenu

12. Oklagija

Oklagija za najbolju kuharicu ili oklagija sa simpatičnim natpisom – poklon za žene koji se vole muvati po kuhinji. Cijena – 9,00 KM.

oklagija za zene
oklagija za zene

13. Oskar

Posebno priznanje za vama dragu žensku osobu možete iskazati dodjeljujući joj figuru Oskara. Natpisi mogu biti različiti i prema vašoj želji. Cijena – 15,00 KM.

Figura Oskar
Figura Oskar

14. Tegla za rođendan

Za čestitanje rođendana može vam poslužiti i ova simpatična teglica sa 15 rođendanskih želja. Ima tu i šaljivih ali i jako ozbiljnih želja. Cijena – 8,00 KM.

15 zelja za sretan rodjendan
15 zelja za sretan rodjendan

15. Diplome i čestitke

Kao šlag na tortu uz svaki poklon dobro pristaje čestitka ili diploma koja će vam pomoći da kažete sve ono što ide uz praznik / priliku koju čestitate. U prodavnici “Džungla” imamo šaljive i vrlo ozbiljne čestitke, te diplome za najveći broj muškaraca koje možete imati u životu. Cijena – 2,00 KM.

diplome i cestitke
diplome i cestitke

dzungla

Džungla u kojoj se upravo nalazite nema nikakve veze sa gustom, više ili manje prohodnom regijom unutar tropske šume. Ovo je kutak u formi internet magazina namijenjen svima onima koji žele ostaviti najbolji utisak na bilo koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *