Pokloni za rođendan koje možete kupiti u Džungli

Ukoliko ne znate šta pokloniti dragim osobama za rođendan donosimo vam nekoliko ideja za rođendanske poklone koje možete kupiti u prodavnici “Džungla”.

1. Puzzle slagalica sa Vašom slikom

Ovo je poklon koji možete naručiti sa slikom po želji. Možete na primjer momku pokloniti slagalicu sa slikom na kojoj ste vas dvoje i uz sve to napisati prigodan tekst ili čestitku.

Slagalica ima 120 dijelova i dimenzije je 30x20cm. Cijena (bez poštarine) je 15,00 KM.

2. Šolja sa slikom po vašoj želji

Vašu najdražu sliku možete imati i na šolji i gledati je svako jutro uz kafu. Ili još bolje – onaj kome poklonite ovakvu šolju će svako jutro gledati sliku i čestitku koju ste vi odabrali.
Cijena šolje – 12,00 KM (bez poštarine)

3. Jastučić sa slikom ili tekstom po želji

Vašu sliku možete uraditi i na jastučiću i uz nju napisati šta god vam padne na pamet. Poklonite djevojci jastuk sa vašom fotografijom i svaki dan u 2011. godini će se buditi uz vas.
Cijena jastučića po narudžbi – 16,00 KM

4. 20 poruka za one koje volite

Ako nemate ideju šta pokloniti prijateljici / prijatelju, mami ili momku / djevojci ova tegla sa 20 poruka je idealno rješenje. U ponudi su:
– 20 istina o tebi (ljubavna, pogodna i za djevojku i za dečka)
– 20 istina o mami (za mamu)
– 20 istina o prijateljstvu (prijateljstvo, pogodno i za muški i ženski rod)

Cijena tegle – 8,00 KM

5. Graviranje slike po želji na drvetu

Trajan i lijep poklon koji takođe možete uraditi po vašoj želji. Možete staviti sliku i dodatni tekst, čestitku ili neki stih.
Cijena – 25,00 KM

6. Tegla puna ljubavi kao poklon

Ovo je poklon kojim možete obilježiti i početak nove godine. 365 ljubavnih poruka u jednoj tegli, za svako jutro po jedna.
Cijena – 19,00 KM

Kako kupiti naše proizvode?
Ukoliko ste iz Zenice najbolje je da lično dođete u prodavnicu (ulaz u Staru čaršiju iza DM-a)

Ako niste iz Zenice?

Postoje dvije varijante za dostavu artikala u Bosni i Hercegovini:

1. Varijanta dostave brzom poštom – najsigurnija i ona kod koje možemo garantovati da ćete vaš poklon dobiti u roku koji vam kažemo. Ako je u pitanju radni dan dostava je 24 sata. Nažalost, brza pošta ima ograničenje jer dostavu ne radi vikendom, ali u toku sedmice su se pokazali kao jako pouzdani.

Cijena dostave brzom poštom je 15,00 KM i plaćanje se vrši pouzećem, prilikom preuzimanja robe.

2. Varijanta dostave običnom poštom – do sada je uspijevalo ali kod njih se ne zna koliki je rok isporuke. Otprilike sve stigne za nekih 3-7 dana, ali oni ništa ne garantuju tako da… Cijena dostave je 10,00 KM, a plaća se ili pouzećem ili se novac može uplatiti unaprijed na račun pa da onda samo primite paket (ili obavijest o prispijeću pošiljke ako niste kući).

Slobodno nas kontaktirajte na email ( kroki.dzungla@gmail.com )(ili na Facebook Fan stranicu) i pitajte sve što vas zanima bez ustručavanja. Na mailove odgovaramo jako brzo 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *