POKLONI ZA MUŠKARCE koje možete kupiti u prodavnici Džungla

Da biste lakše odabrali poklon za dragu mušku osobu spremili smo za vas listu od 12 poklona za muškarce koje možete kupiti u prodavnici “Džungla” u Zenici. Pokloni su pogodni za sve prilike, od rođendana do godišnjica veze. Takođe svaki od ovih poklona možete u Bosni i Hercegovini naručiti i poštom.

1. Majica sa natpisom

U prodavnici “Džungla” možete kupiti majice sa već gotovim natpisom ili naručiti majicu sa natpisom po vašoj želji. Majice su pamučne, proizvedene u BiH, a cijena je od 15,00 KM za majicu sa gotovim natpisom do 20,00 KM za majicu sa natpisom po vašoj želji.

muska majica sa gotovim natpisom
muska majica sa gotovim natpisom
majica sa natpisom po narudzbi
majica sa natpisom po narudzbi

2. Muške bokserice sa natpisom

Poklon koji svima obavezno nabaci osmijeh na lice. Natpisi su šaljivi, a ima i onih koji mogu poslužiti kao čestitka. Cijena bokserica je 8,00 KM.

muske bokserice sa natpisom
muske bokserice sa natpisom

3. Kožne narukvice

Vrlo su popularne u posljednje vrijeme muške kožne narukvice. Imamo ih u nekoliko dezena i u smeđoj i crnoj boji. Mogu se pokloniti i uz neki veći poklon. Cijena – 4,00 KM.

muske kozne narukvice
muske kozne narukvice

4. Slika sa tekstom

Jedan od poklona koji stoji na zidu i stalno onog kome ste ga poklonili podsjeća na vas. Treba li bolji razlog da se odlučite za ovako nešto? Tekstovi i motivi su lijepi, a ima ih za razne prilike – rođendane, izjave ljubavi, čestitke i sl. Cijena – od 5,00 KM za mali format do 10,00, 12,00 i 15,00 KM za velike formate.

slika sa tekstom
slika sa tekstom

5. Oskar

Posebno priznanje za vama dragu mušku osobu možete iskazati dodjeljujući mu figuru Oskara. Natpisi mogu biti različiti i prema vašoj želji. Cijena – 15,00 KM.

Figura Oskar
Figura Oskar

6. Kasica za skupljanje novčića

Za muškarce kojima novac “bježi iz ruku” ovo je idealan poklon. U prodavnici “Džungla” možete naći različite vrste kasica ali su najpopularnije one što se mogu otvoriti samo jednom i to uz pomoć otvarača za konzerve. Motiva ima različitih a najčešće su tražene ove sa motivom Robijaša i Čelika. Cijena – od 5,00 KM za ove jednokratne do 6,00, 7,00 i 10,00 za keramičke kasice.

kasice za novac
kasice za novac

7. Oklagija

Oklagija za najboljeg kuhara ili oklagija sa simpatičnim natpisom – poklon za muškarce koji se vole muvati po kuhinji. Cijena – 9,00 KM.

oklagija za muskarce koji kuhaju
oklagija za muskarce koji kuhaju

8. Poruka u boci

Za romantične muškarce idealan poklon – poruka u boci sa tekstom koji će ga ostaviti bez daha. Dekorativno i dugotrajno, kako samo najljepše uspomene znaju biti. Cijena – 12,00 KM.

poruka u boci
poruka u boci

9. Gravirana slika

Slika gravirana na drvetu podsjećaće ga na vas stalno. Na vama je samo da odaberete onu koja vam se najviše sviđa, odnosno onu koju želite da stalno ima pred očima. Cijena – 25,00 KM

gravirana slika za muskarca
gravirana slika za muskarca

10. Tegla sa 365 ljubavnih poruka

Poklon za čitavu godinu – 365 ljubavnih poruka za muškarca vašeg života. Jedini uslov kod kupovine ovog poklona jeste da osim vas voli i čitanje. Cijena – 19,00 KM

ljubavna tegla
ljubavna tegla

11. Tegla za rođendan

Za čestitanje rođendana može vam poslužiti i ova simpatična teglica sa 15 rođendanskih želja. Ima tu i šaljivih ali i jako ozbiljnih želja. Cijena – 8,00 KM.

15 zelja za sretan rodjendan
15 zelja za sretan rodjendan

12. Diplome i čestitke

Kao šlag na tortu uz svaki poklon dobro pristaje čestitka ili diploma koja će vam pomoći da kažete sve ono što ide uz praznik / priliku koju čestitate. U prodavnici “Džungla” imamo šaljive i vrlo ozbiljne čestitke, te diplome za najveći broj muškaraca koje možete imati u životu. Cijena – 2,00 KM.

diplome i cestitke
diplome i cestitke

dzungla

Džungla u kojoj se upravo nalazite nema nikakve veze sa gustom, više ili manje prohodnom regijom unutar tropske šume. Ovo je kutak u formi internet magazina namijenjen svima onima koji žele ostaviti najbolji utisak na bilo koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *