POKLONI ZA MUŠKARCE koje možete kupiti u prodavnici Džungla

Da biste lakše odabrali poklon za dragu mušku osobu spremili smo za vas listu od 12 poklona za muškarce koje možete kupiti u prodavnici “Džungla” u Zenici. Pokloni su pogodni za sve prilike, od rođendana do godišnjica veze. Takođe svaki od ovih poklona možete u Bosni i Hercegovini naručiti i poštom.

1. Majica sa natpisom

U prodavnici “Džungla” možete kupiti majice sa već gotovim natpisom ili naručiti majicu sa natpisom po vašoj želji. Majice su pamučne, proizvedene u BiH, a cijena je od 15,00 KM za majicu sa gotovim natpisom do 20,00 KM za majicu sa natpisom po vašoj želji.

2. Muške bokserice sa natpisom

Poklon koji svima obavezno nabaci osmijeh na lice. Natpisi su šaljivi, a ima i onih koji mogu poslužiti kao čestitka. Cijena bokserica je 8,00 KM.

 

3. Slika sa tekstom

Jedan od poklona koji stoji na zidu i stalno onog kome ste ga poklonili podsjeća na vas. Treba li bolji razlog da se odlučite za ovako nešto? Tekstovi i motivi su lijepi, a ima ih za razne prilike – rođendane, izjave ljubavi, čestitke i sl. Cijena – od 5,00 KM za mali format do 10,00, 12,00 i 15,00 KM za velike formate.

4. Oskar

Posebno priznanje za vama dragu mušku osobu možete iskazati dodjeljujući mu figuru Oskara. Natpisi mogu biti različiti i prema vašoj želji. Cijena – 15,00 KM.

5. Kasica za skupljanje novčića

Za muškarce kojima novac “bježi iz ruku” ovo je idealan poklon. U prodavnici “Džungla” možete naći različite vrste kasica ali su najpopularnije one što se mogu otvoriti samo jednom i to uz pomoć otvarača za konzerve. Motiva ima različitih a najčešće su tražene ove sa motivom Robijaša i Čelika. Cijena – od 5,00 KM za ove jednokratne do 6,00, 7,00 i 10,00 za keramičke kasice.

6. Poruka u boci

Za romantične muškarce idealan poklon – poruka u boci sa tekstom koji će ga ostaviti bez daha. Dekorativno i dugotrajno, kako samo najljepše uspomene znaju biti. Cijena – 12,00 KM.

7. Gravirana slika

Slika gravirana na drvetu podsjećaće ga na vas stalno. Na vama je samo da odaberete onu koja vam se najviše sviđa, odnosno onu koju želite da stalno ima pred očima. Cijena – 25,00 KM

8. Tegla sa 365 ljubavnih poruka

Poklon za čitavu godinu – 365 ljubavnih poruka za muškarca vašeg života. Jedini uslov kod kupovine ovog poklona jeste da osim vas voli i čitanje. Cijena – 19,00 KM

9. Tegla za rođendan

Za čestitanje rođendana može vam poslužiti i ova simpatična teglica sa 15 rođendanskih želja. Ima tu i šaljivih ali i jako ozbiljnih želja. Cijena – 8,00 KM.

10. Diplome i čestitke

Kao šlag na tortu uz svaki poklon dobro pristaje čestitka ili diploma koja će vam pomoći da kažete sve ono što ide uz praznik / priliku koju čestitate. U prodavnici “Džungla” imamo šaljive i vrlo ozbiljne čestitke, te diplome za najveći broj muškaraca koje možete imati u životu. Cijena – 2,00 KM.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *