Poklon tegle sa porukama

U ovoj rubrici možete pronaći poklon tegle za drage osobe. Zamišljene su kao neobičan i dekorativan poklon u kojem se u vidu lijepih poruka nalaze ispisane najljepše želje ili izreke upućene osobama koje volite. Od one najaktuelnije sa 365 ljubavnih poruka do tegle sa 15 lijepih želja, sasvim sigurno svako od vas može pronaći nešto za sebe.

1. Tegla sa 15 lijepih želja

Tegla sa 15 lijepih želja koja se može pokloniti za rođendan ili neki drugi važan datum. Sadrži 15 želja primjenjivih i na muškarce i na žene. Sve su lijepe a ima i nekoliko šaljivih poput – “Da te nikad ne uhvati kiša bez kišobrana”

Cijena – 8,00 KM

 

2. Tegla sa 20 istina o mami

 

Kada ne znate kako mami reći koliko vam sve što čini za vas znači u životu ova teglica sa 20 lijepih izreka i izjava može pomoći. Sve su lijepe, a pakovane u dekorativnoj teglici tako da mogu biti i ukras.

Cijena – 8,00 KM

 

3. Tegla sa 20 istina o ljubavi

 

Lijep poklon za djevojku i momka, muža ili ženu. 20 istina o ljubavi, 20 lijepih poruka.

Cijena – 8,00 KM

 

4. Tegla sa 20 istina o prijateljstvu

 

Prijatelju ili prijateljici možete reći koliko vam znači u životu putem ove tegle koja sadrži 20 lijepih izreka o prijateljstvu.

Cijena – 8,00 KM

 

5. Tegla sa 365 ljubavnih poruka

 

Poklon za čitavu godinu. 365 ljubavnih poruka upakovanih u teglu lijepog izgleda. Za svaki dan po jedna.

Cijena – 19,00 KM


2 Comments on “Poklon tegle sa porukama”

  1. Postovani, interesuje me da li se moze napraviti ova tegla o prijateljstvu sa 365 poruka…. za svaki dan po jedna, naboljoj prijateljici bi poklonila za rodjendan, pa bas i ne ide da joj poklanjam ljubavne poruke samo, neki mix da se napravi ako moze…. prijateljstvo, ljubav, sestrinstvo, super mama,,,, kako je posebna, neuporediva, najbolja…. na taj fazon nesto….. ako treba mozemo se mi cuti ” nekako” mail ili viber ili nesto, pa da se detaljnije dogovorimo…
    lp i hvala puno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *