Muške bokserice sa natpisom

Iz iskustva vam govorim – ovo je poklon s kojim ćete sigurno nasmijati onoga kome je namijenjen!

Radi se o boksericama koje na sebi imaju natpise, najčešće smiješne. Neki od njih su: “Aktivira se na dodir”, “Mašala”, “Bujrum”, “Ako možeš ovo pročitati onda se nadam da si žensko”, “Promućkati prije upotrebe”… Ima ih dosta i u prodavnici “Džungla” su jedan od najprodavanijih artikala za muškarce.

Cijena im je prihvatljiva – 8,00 KM, i uglavnom ih kupuju djevojke svojim momcima ili prijateljima. Ima i onih koje je sram muškarcu pokloniti bokserice a mi mislimo da to i nije neka sramota. Naravno, ukoliko ih ne proba pred vama.

Napomena:
Bokserice možete naručiti i ukoliko niste iz Zenice. Dostavu vršimo poštom a plaćanje je pouzećem, prilikom preuzimanja. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte – KONTAKT

Mi smo u “Džungli” napravili i posebno simpatično pakovanje za njih (koje možete vidjeti na slici). Osim natpisa koje imamo redovno se dešava da cure dolaze sa vlastitim idejama za natpise te se nerijetko dešava da takve, originalne bokserice budu mnogo zanimljive. Pokušajte i vi, možda vam padne na pamet nešto što će vašeg dragog nasmijavati kad god krene na presvlačenje! Bokserice sa vlastitim natpisom u “Džungli” koštaju 15,00 KM.

Za koju priliku možete pokloniti bokserice muškarcu? U principu su one zgodan dodatak ukoliko poklanjate nešto ozbiljnije ili za neki ozbiljan praznik poput godišnjice braka ili veze. Ukoliko se radi o obilježavanju nekog datuma poput “dana kad ste se prvi put uhvatili za ruku” onda su i same sasvim dovoljne. Naravno, vi sami najbolje poznajete onoga kome su namijenjene te u skladu sa tim možete sigurno procijeniti kojoj prilici najbolje pristaju.

Na kraju vam moram reći – prije kupovine provjerite koju veličinu nosi onaj kome namjeravate kupiti bokserice. Nema ništa nervoznije od muškarca kojeg iste stežu, vjerujte mi na riječ! Veličine mogu biti slovne S, M, L, XL i XXL, a takođe mogu imati i brojčane oznake. To zna biti vrlo zbunjujuće. Zbog toga vrlo često i sama koristim sljedeću stranicu na kojoj provjeravam koja veličina šta znači – ConvertEverything.


5 Comments on “Muške bokserice sa natpisom”

 1. Odlicno!
  Svaka cast i samo naprijed!:)  Imate li mozda muske bokserice na kojima je otisak ruke (naprjed ili nazad), s tekstom “ovo je moja teritorija”  ili “zelim osvojiti ovu terioriju”?:)

 2. odlichan uradak! 🙂
  jel mogu ja iz hrvatske naručit bokserice sa swojom idejom, kolko bi to koštalo i za koliko bi stigle?
  hvala, peace!

  1. @jelena: kako sada stvari stoje, isporuka za Hrvatsku dodje jako skupa tako da se ne bi isplatilo raditi to. ako saznam u narednih par dana neki jeftin = prihvatljiv nacin javicu vam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *