Drvena oklagija sa natpisom

Iz iskustva vam možemo reći – najbolje su se pokazali pokloni koji su ujedno i korisni i smiješni. Ne znam tačno zbog čega je to tako ali je činjenica da svi uglavnom traže nešto otkačeno, nešto smiješno, nešto simpatično i zabavno. Zbog toga se mi uglavnom trudimo da i najobičnije artikle učinimo takvim.

Tako je nastala i ova drvena oklagija na kojoj piše “Alatka za poboljšanje muško ženskih odnosa”. Kupuju je u raznim prilikama, ali ipak najčešće kao – svadbeni dar! Iskreno se nadam da parovi koji su ih do sada dobili na poklon nisu imali potrebe za korištenjem iste :))

U svakom slučaju, u našoj prodavnici ova oklagija košta 9,00 KM. Ako niste iz Zenice moguće da i u vašem gradu ima nešto slično. Ako nema onda evo, imate ideju pa je možda i sami možete realizovati. Za sve detalje nas možete i kontaktirati, vrlo rado ćemo vam pomoći.

Napomena:
Oklagiju možete naručiti i ukoliko niste iz Zenice. Dostavu vršimo poštom a plaćanje je pouzećem, prilikom preuzimanja. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte – KONTAKT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *