Dostavljamo teglu punu ljubavi na vašu adresu

O poklonu koji zovemo “Tegla puna ljubavi” smo već pisali (Tegla puna ljubavi). To je staklena tegla u kojoj se nalazi 365 ljubavnih poruka. Idealan poklon za čitavu godinu, za svaki dan po jedna poruka.

Ponovo ćemo naglasiti, sve poruke su napisane tako da odgovaraju i muškom i ženskom rodu, i sve su lijepe. Nema ružnih, šaljivih, provokativnih (to nas često pitaju, zato naglašavamo).

Zbog sve češćih narudžbi za ovaj poklon izvan Zenice sklopili smo ugovor o dostavljanju sa firmom Euroexpress. Od sada teglu možete naručiti i dobiti u roku od maksimalno 2 dana, a kompletni troškovi iznose 34,50 KM.

Dakle, ukoliko želite najdražoj osobi u svom životu uljepšati iduću godinu slobodno nas kontaktirajte i tegla će vrlo brzo biti u vašim rukama.

10 Comments on “Dostavljamo teglu punu ljubavi na vašu adresu”

  1. Zelim naruciti teglu punu ljubavi,molim vas da mi odgovorite dali mozete sto prije da je dostavite??????????I gdje da vam ostavim svoju adresu???

    1. @1806: sve zavisi, moguce je i to ali zavisi od okolnosti. javite nam se na mail (kroki.dzungla@gmail.com) pa cemo se dogovoriti ukoliko bude moguce.

  2. Zelila bi da narucim teglu ljubavi ako je moguce do 21…Pisala sam vm na vasu adresu ali nisamdobila odgovor???

  3. Cao! Pisala sam na Vas mail prije 3-4 dana, ali nisam dobila odgovor. Zeljela bih naruciti “Teglu punu ljubavi”. Vidjela sam da dostavljate narudzbe i u Banja Luku. Zanima me koliko kosta dostava i za koliko dana ce stici? Poklon mi treba do 7.12. Pozdrav!

  4. Zelim ovu teglu punu ljubavi,kad moze biti dosatavljena u Banjaluku,i kad cu dobiti odgovor vas ..da se dogovorimo za detalje ?? :))

Comments are closed.