Pozivnice za rođendan

Kod nas možete nabaviti rođendanske pozivnice – cijena 1,00 KM / kom

A ukoliko nemate vremena da hodate po prodavnicama ili da dođete u “Džunglu” a bliži se rođendan vašeg ljubimca ili ljubimice i on/ona je baš odlučio/la da svoje drugare na zabavu pozove pismenim putem – ne očajavajte.

Imamo rješenje za vas – napravite sami rođendanske pozivnice!

Kako?

Kliknite desnom tipkom miša na link ispod i odaberite “Save as” ili “Save link as”. Snimićete na vaš računar u .pdf formatu A4 list sa već urađenim i spremnim rođendanskim pozivnicama. Imaju četiri vrste i velike su šanse da će se vašem djetetu svidjeti bar neka od ponuđene četiri. Kako sve izgledaju možete vidjeti i na slici gore.

A ono što vam ostaje jeste da isprintate / odštampate sebi onoliko pozivnica koliko vam treba te da ih isiječete. Ako nemate printer snimite sve na USB stik i pravac do prve fotokopirnice – tamo će vam sve isprintati po prihvatljivoj cijeni.

Link za preuzimanje – rodjendanske pozivnice

 

 

dzungla

Džungla u kojoj se upravo nalazite nema nikakve veze sa gustom, više ili manje prohodnom regijom unutar tropske šume. Ovo je kutak u formi internet magazina namijenjen svima onima koji žele ostaviti najbolji utisak na bilo koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *